Covid-19 metingen
 

FLY-IN, de grootste vrije val-simulator van Europa, heet u opnieuw harte welkom! We kunnen het nauwelijks afwachten om u deze mooie ervaring te laten maken !

Reserveren van uw vlucht is noodzakelijk op onze website. U kunt ook dit per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op 04/225.99.60 regelen.

Als u een cadeaubon aan familie of vrienden wilt schenken, kan u direct via onze website bestellen: https://www.fly-in.be/nl/cadeaubons

Bereidt uw bezoek voor

Met een beetje voorbereiding kan u FLY-IN gemakkelijk bezoeken, terwijl u een goede tijd heeft en tegelijk uw gezondheid beschermt. Lees dit alstublieft goed door. Hiermee helpt u ons en wij bedanken ons vooraf !

 • Voor uw veiligheid, maar ook die van andere klanten en ons team, vragen wij u om uw persoonlijke masker mee te nemen als u FLY-IN bezoekt.
 • Als gevolg van de nieuwe regels door covid-19, ons restaurant is vanaf 19/10 afgesloten voor 4 weken. Een maximum van 4 personen kunnen samen zitten op een tafel.
 • Wat betreft de metgezellen, alleen de mensen die wonen in hetzelfde huis zijn geautoriseerd, of een persoon per bezoeker  indien zij niet onder hetzelfde dak wonen. Helaas zullen onze dierenvrienden thuis moeten blijven.

Veiligheidsmaatregelen

#Staysafetogether

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en ons team staat voorop. Samen kunnen we voor verantwoord gedrag en veiligheid zorgen, in en rond de simulator. Daarom hebben we de volgende preventieve maatregelen genomen. FLY-IN wil alle bezoekers bedanken voor hun begrip en actieve medewerking.

De afloop in het kort

Aankomst :
 • Het dragen van een masker wordt sterk aanbevolen.
 • Uw temperatuur en die van uw begeleiders worden ook meegenomen bij uw aankomst.
 • Begeleiders worden naar de bar geleid waar ze hun dorst kunnen lessen.
Uitrusting :
 • De uitrusting die u ter beschikking wordt gesteld bestaat uit een sprongpak, een speciale gezichtsbescherming die uw mond en neus bedekt, een helm, oordopjes en een bril.
 • We vragen u de volgende kledij te dragen: broek tot aan de enkels of legging, T-shirt, sokken en sportschoenen. Voor mensen met lang haar, neem een elastiekje mee.
 • Vermijd juwelen, horloges, riemen, draag contactlenzen in plaats van een bril en maak uw zakken leeg.
 • De uitrusting wordt in een UVC-desinfectiekamer gedesinfecteerd. Overalls en maskers worden bovendien elke dag machinaal gereinigd.
Vluchtsessie :
 • Elke deelnemer heeft een bepaalde plaats en kan deze alleen verlaten om te vliegen of als de vliegsessie voorbij is.

We rekenen erop dat u deze regels respecteert. We zijn er zeker van dat uw ervaring onvergetelijk zal blijven ondanks deze uitzonderlijke omstandigheden.

Tot binnenkort !

Het FLY-IN team.

 

Newsletter

Volg onze actualiteit en promoties, schrijf je in voor onze newsletter

Contact

Rue de l’aéroport 8 - B-4460
Grâce-Hollogne - Luik

Tél. +32(0)4.225.99.60

Copyright © 2019 - 2020 Fly-in - 4460 Grâce-Hollogne - Liège Belgique - Site web créé par Zzam.be