Covid-19 metingen
 

Het is eindelijk zover! We mogen u opnieuw verwelkomen bij FLY-IN, de grootste vrije val-simulator van Europa, voor vluchten vanaf 8 juni! We kunnen het nauwelijks afwachten om u deze mooie ervaring te laten maken !

Tijdens de sluitingsperiode heeft ons team aan de desinfectie van het pand en de implementatie van nieuwe veiligheidsmaatregelen gewerkt. We zijn ervan overtuigd dat alles soepel zal verlopen. Maar hiervoor rekenen we ook op u om deze maatregelen op een rigoureuze manier te respecteren (zonder te vergeten dat u hier bent om plezier te hebben!).

Om overmatige drukke in het gebouw te vermijden, nemen we in eerste instantie alleen reserveringen aan met minimaal 4 vluchten per persoon.

Dus alle pakken zoals Challenge 4, Kerstmis 4, enz. worden geaccepteerd...

Als u een cadeaubon voor 2 vluchten heeft, kan u gewoon twee extra vluchten toevoegen tegen de uitzonderlijke prijs van 40€. Neem hierover contact met ons op !

En bovenop bieden wij u de Adrenaline+ optie (10m hoog vliegen tijdens uw 4e vlucht) voor een extra kick gratis aan !

Reserveringen kunnen uitsluitend worden gemaakt per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon : 04/225.99.60.

Er worden geen cadeaubonnen ter plaatse verkocht, maar u kan uw cadeaubonnen direct via onze website bestellen : https://www.fly-in.be/nl/cadeaubons

Bereidt uw bezoek voor

Met een beetje voorbereiding kan u FLY-IN gemakkelijk bezoeken, terwijl u een goede tijd heeft en tegelijk uw gezondheid beschermt. Lees dit alstublieft goed door. Hiermee helpt u ons en wij bedanken ons vooraf !

 • Wij staan maximaal 2 begeleiders per persoon toe. Ook baby’s en kinderen worden geteld. Personen onder de 18 jaar moeten uiteraard worden begeleid door een verantwoordelijke volwassene.
 • Betaal uw vluchten en andere opties altijd vooraf via onze website of, in uitzonderlijke gevallen, met een contactloze betaling, creditcard of bankkaart. Contant betaling wordt voorlopig enkel aan de bar geaccepteerd.
 • De bar zal open zijn, en de bestellingen worden aan de tafels genomen. Betalingen zullen mogelijk zijn met een kaart of contant via een Cashdro systeem.
 • Voor uw veiligheid, maar ook die van andere klanten en onze medewerkers, vragen wij u om uw persoonlijke masker mee te brengen en deze binnen het gebouw te dragen.

Veiligheidsmaatregelen

#Staysafetogether

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en ons team staat voorop. Samen kunnen we voor verantwoord gedrag en veiligheid zorgen, in en rond de simulator. Daarom hebben we de volgende preventieve maatregelen genomen. FLY-IN wil alle bezoekers bedanken voor hun begrip en actieve medewerking.

De afloop in het kort

Aankomst :
 • Wacht alstublieft buiten het gebouw. Uw instructeur zal aangeven als u mag binnenkomen.
 • Het dragen van een masker is verplicht.
 • Vergeet uw ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulier niet (u ontvangt dit vooraf per e-mail).
 • Elke persoon die het gebouw betreedt zal eerst een medische vragenlijst moeten invullen. Uw temperatuur wordt ook bij aankomst opgenomen. 
Elk verdacht teken of symptoom zal leiden tot uitstel van de reservering voor minimaal 15 dagen.
 • Wij staan maximaal 2 begeleiders per persoon toe.
 • Begeleiders worden direct naar de 3e verdieping geleid waar ze aan de bar een drankje kunnen nemen
Uitrusting :
 • Uw uitrusting bestaat uit een sprongpak, een speciale masker die uw mond en neus bedekt, een helm, oordopjes en een bril.
 • We vragen u de volgende kledij te dragen: broek tot aan de enkels of legging, T-shirt met lange mouwen, sokken en sportschoenen. Voor mensen met lang haar, neem een elastiekje mee. Het zal niet mogelijk zijn om zich ter plaatse om te kleden.
 • U heeft geen toegang tot de kluisjes. Vermijd juwelen, horloges, riemen, draag contactlenzen in plaats van een bril en maak uw zakken leeg.
 • De uitrusting wordt in een UVC-desinfectiekamer gedesinfecteerd. Overalls en maskers worden bovendien elke dag machinaal gereinigd.
Vluchtsessie :
 • Elke deelnemer heeft een bepaalde plaats en kan deze alleen verlaten om te vliegen of als de vliegsessie voorbij is.
Beperkte tijd in het gebouw :
 • Beperkte tijd in het gebouwDe deelnemers verlaten het gebouw via de nooduitgang, gevolgd door de begeleiders.

We zijn er zeker van dat uw ervaring onvergetelijk zal blijven ondanks deze uitzonderlijke omstandigheden.

Tot binnenkort !

Het FLY-IN team.

FLY-IN is geopend! Boek nu uw vlucht!

 

challenge 4 vols adulte 2

Meer Lezen

Newsletter

Volg onze actualiteit en promoties, schrijf je in voor onze newsletter

Contact

Rue de l’aéroport 8 - B-4460
Grâce-Hollogne - Luik

Tél. +32(0)4.225.99.60

Copyright © 2019 - 2020 Fly-in - 4460 Grâce-Hollogne - Liège Belgique - Site web créé par Zzam.be